opc_loader

 

 

HOE BEPAAL IK DE JUISTE MAAT WAIST TRAINER?

 

Wij krijgen met grote regelmaat van onze klanten te horen dat andere webshops adviseren om een waist trainer één maat kleiner aan te schaffen dan de maat die jij doorgaans draagt,
echter adviseren wij bij FABCHIQ onze klanten dit pertinent niet omdat een te strakke waist trainer voor pijn kan zorgen, niet comfortabel zit en niet mooi staat onder kleding.

Het is niet de bedoeling dat het dragen van een waist trainer jou belemmert in jouw dagelijkse bezigheden of in het bewegen, de ademhaling belemmert, oncomfortabel
aanvoelt of pijn doet.
Bij pijn of ongemak is ons advies dan ook om de waist trainer niet meer om te doen totdat het duidelijk is hoe/waardoor de pijn veroorzaakt wordt.
Het kan zijn dat de waist trainer te strak is aangeschaft, maar het kan ook dat jij langzamer dient op te bouwen met het dragen hiervan (zie bijgeleverde documentatie).
Wat het geval ook is blijft het een feit dat het dragen van een waist nooit pijn hoort te doen of ongemak hoort te veroorzaken.


HOE WEET IK OF MIJN WAIST TRAINER GOED PAST?

First hooks1

Bij aanschaf hoort jouw waist trainer met enige moeite te sluiten in de eerste rij haakjes.
Sluit deze met gemak in de derde rij haakjes dan is jouw waist trainer te groot aangeschaft.
Een waist trainer is 3 maal te verkleinen, dus als jij centimeters verliest in het buik en taillegebied zul jij jouw waist trainer vervolgens gaan dragen in de tweede en derde rij haakjes.
MAAT OPMETEN MET EEN MEETLINT

SIZE SPORT 1

 

 

Meet jouw taille op het meest smalle punt (1 centimeter boven de navel).

 

  • Doe dit niet te strak, maar ook niet te losjes.
  • Bekijk op de maattabel welke waist trainer het beste zal aansluiten.
  • Als de maat die jij doorgaans draagt teveel afwijkt van de aangegeven maat op onze maattabel volg dan onderstaand advies.

    (Voorbeeld: Als jij doorgaans maat M draagt en de tabel aangeeft dat jij maat 2XL dient aan te schaffen is ons advies om maat M aan te houden en hooguit 1 maat groter te bestellen. 
    De tabel kan en mag 1 maat schelen met de maat die jij doorgaans draagt, maar bij 2 of meer maten is jouw eigen kledingmaat leidend.