opc_loader

Latex Sport Waist Trainer

SIZE TABEL SPORT

MAATADVIES: 

Bestel deze waist trainer 1 maat groter dan jij doorgaans draagt.

Side note: Als de maattabel een afwijkende maat aangeeft dan jij doorgaans draagt bestel de waist trainer dan gewoon 1 maat groter
dan jij doorgaans draagt. 

Voorbeeld: Jouw huidige confectiemaat is maat M en de tabel geeft aan dat jij een maat 3XL hebt bestel dan een maat L waist trainer.

34,95
Kleur
Maat
7  Binnen 14 dagen omruilen
4 3 maanden garantie op onze shapewear
ap small1 Vandaag besteld, over 14 dagen betalen
Levertijden
Levertijd:


BESTSELLER

 

PRODUCT INFO:

Kleur: Zwart
Materiaal: 3-Laags (96% Cotton, 4% spandex, 100% Natural latex core)
Baleinen: 9 stalen baleinen
Haakjes: 3-Hooks (3 maal te verkleinen)
Lengte: 30cmslanker (1)

OVER DE LATEX SPORT WAIST TRAINER:

Wil jij direct zichtbaar afslanken in jouw buik/taillegebied, maar ook daadwerkelijk afvallen? Dan is deze waist trainer waar jij naar op zoek bent!
Deze latex sport waist trainer is al jaren onze bestseller en van absolute premium kwaliteit.
De sport waist trainer bestaat uit 3 lagen en heeft een latex kernlaag.

De sport waist trainer heeft maar liefst 9 baleinen waardoor deze zeer stevig, tevens is deze 3-laags waardoor deze niet oprekt zoals je bij goedkopere varianten shapewear vaak ziet.

Wat deze waist trainer uniek maakt is dat jij hiermee kunt sporten, maar deze ook dagelijks (onder jouw kleding) kunt dragen. Het is dus géén vereiste dat jij hier enkel mee sport.
Door de bovengenoemde veelzijdigheid is onze sport waist trainer al jaren favoriet bij onze klanten en hebben wij er inmiddels al meer dan 15.000 verkocht!

Omdat de waist trainer, ondanks z'n stevigheid, flexibel is kun jij tijdens elke workout soepel bewegen en optimale resultaten bereiken.
Ook neemt de sport waist trainer goed vocht op en droogt deze zéér snel op zodat jij deze snel weer om kunt na het wassen.

Door de hoge compressie van de latex sport waist trainer kun jij, al binnen enkele weken, daadwerkelijk centimeters verliezen in jouw buik/taille-gebied.
Dit hebben talloze klanten inmiddels ook daadwerkelijk bewezen (zie de reviews op onze facebook pagina en op onze Instagram).


WAIST TRAINEN NA LIPOSUCTIE:

Als jouw faja niet meer voldoende steun/pressie geeft dan adviseren wij jou om hier een waist trainer overheen te dragen.
De waist trainer is ideaal omdat deze jouw lichaam na liposuctie ook echt gaat vormen in tegenstelling tot de faja die jouw lichaam enkel tegendruk biedt.
Als jij curves wilt creeeren dan is de waist trainer wat jij nodig hebt.


Wij adviseren om, naast het waist trainen, veel water te drinken, goed op jouw eetpatroon te letten en de waist trainer 6 tot 8 uren per dag te dragen voor het meest snelle en beste resultaat.


VOORDELEN OP EEN RIJ:

 • Slankt bij het omdoen al direct 2 tot 3 maten af
 • De waist trainer creëert curves
 • Het verbetert de lichaamshouding
 • Biedt steun tijdens het sporten 
 • Vermindert rugklachten aanzienlijk 
 • Zorgt voor een snellere verbranding in het buik en taillegebied
  voor blijvende resultaten.
 • Kleding zit direct mooier/gestroomlijnderOMRUILEN/RETOURNEREN: 

Shapewear kan binnen 14 dagen worden omgeruild voor een andere maat/variant, maar is uitgesloten van retourneren.

 

 

 

HOE BEPAAL IK DE JUISTE MAAT WAIST TRAINER?

Wij krijgen met regelmaat van onze klanten te horen dat sommige webshops adviseren een waist trainer (één maat) kleiner aan te schaffen dan de maat die jij doorgaans draagt,
echter adviseren wij bij FABCHIQ onze klanten dit pertinent niet omdat een te strakke waist trainer voor pijn kan zorgen, niet comfortabel zit en niet mooi zal ogen onder kleding.

Het is niet de bedoeling dat het dragen van een waist trainer jou belemmert in jouw dagelijkse bezigheden of in het bewegen, de ademhaling belemmert, oncomfortabel
aanvoelt of pijn doet.
Bij pijn of ongemak is ons advies dan ook om de waist trainer niet meer om te doen totdat het duidelijk is hoe/waardoor de pijn veroorzaakt wordt.
Het kan dat een waist trainer te strak is aangeschaft, maar het kan ook dat jij langzamer dient op te bouwen met het dragen hiervan.
Wat het geval ook is blijft het een feit dat het dragen van een waist nooit pijn hoort te doen of ongemak hoort te veroorzaken.


HOE WEET IK OF MIJN WAIST TRAINER GOED PAST?

First hooks1

Bij aanschaf hoort jouw waist trainer met enige moeite te sluiten in de eerste rij haakjes.
Sluit deze met gemak in de derde rij haakjes dan is jouw waist trainer te groot aangeschaft.
Een waist trainer is 3 maal te verkleinen, dus als jij centimeters verliest in het buik en taillegebied zul jij jouw waist trainer vervolgens gaan dragen in de tweede en derde rij haakjes.
MAAT OPMETEN MET EEN MEETLINT
 • Meet jouw taille op het meest smalle punt (1 centimeter boven de navel).

  - Doe dit niet te strak, maar ook niet te losjes.
  - Bekijk op de maattabel welke waist trainer het beste zal aansluiten.
  - Als de maat die jij doorgaans draagt teveel afwijkt van de aangegeven maat op onze maattabel volg dan onderstaand advies.

  (Voorbeeld: Als jij doorgaans maat M draagt en de tabel aangeeft dat jij maat 2XL dient aan te schaffen is ons advies om maat M aan te houden en hooguit 1 maat groter te bestellen.
  De tabel kan en mag 1 maat schelen met de maat die jij doorgaans draagt, maar bij 2 of meer maten is jouw eigen kledingmaat leidend.


Latex Sport Waist Trainer heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items