opc_loader

Latex Waist Trainer 25 Baleinen

54,95
Kleur
Maat
x
7  Binnen 14 dagen omruilen
4 3 maanden garantie op onze shapewear
ap small1 Nu bestellen over 14 dagen betalen
Levertijden
Levertijd:


slanker

Kleur: Zwart
Materiaal: Cotton & latex
Baleinen: 25 stalen baleinen
Hooks: 3-Hooks (3 keer te verkleinen)
Lengte: 30cmOVER DE LATEX WAIST TRAINER (SHORT TORSO -- 25 BALEINEN):

Omdat wij vaak de vraag kregen of wij ook waist trainers in ons assortiment hebben met meer dan 9 baleinen hebben wij deze unieke waist trainer toegevoegd aan ons assortiment.
De latex waist trainer met 25 baleinen is absoluut niet te adviseren voor dames die net starten met het dragen van een waist trainer omdat deze waist trainer enige ervaring met het waist training proces vereist.
Voor de dames die wél al doorgewinterd zijn in dit proces biedt deze waist trainer uitkomst en kan de taille nog meer geshaped worden.
Tevens heeft deze waist trainer een korter torso wat zeer geschikt is voor dames waar een langere waist trainer niet comfortabel zit omdat zij een korter bovenlijf hebben.

Dit model waist trainer wordt niet gebruikt om te sporten en kan enkel dagelijks (of naar behoefte) gedragen worden onder kleding.
De waist trainer is gemaakt van smooth latex (leatherlook) en neemt dus geen vocht op zoals de sport waist trainer wel doet.


VOORDELEN OP EEN RIJ:

 • Slankt bij het omdoen al direct 2 tot 3 maten af
 • De waist trainer creëert curves
 • Het verbetert de lichaamshouding
 • Biedt steun tijdens het sporten 
 • Vermindert rugklachten aanzienlijk 
 • Zorgt voor een snellere verbranding in het buik en taillegebied
  voor blijvende resultaten.
 • Kleding zit direct mooier/gestroomlijnder


OMRUILEN/RETOURNEREN: Shapewear kan binnen 14 dagen worden omgeruild voor een andere maat/variant, maar is uitgesloten van retourneren.


 

 

HOE BEPAAL IK DE JUISTE MAAT WAIST TRAINER?

Wij krijgen met regelmaat van onze klanten te horen dat sommige webshops adviseren een waist trainer (één maat) kleiner aan te schaffen dan de maat die jij doorgaans draagt,
echter adviseren wij bij FABCHIQ onze klanten dit pertinent niet omdat een te strakke waist trainer voor pijn kan zorgen, niet comfortabel zit en niet mooi zal ogen onder kleding.

Het is niet de bedoeling dat het dragen van een waist trainer jou belemmert in jouw dagelijkse bezigheden of in het bewegen, de ademhaling belemmert, oncomfortabel
aanvoelt of pijn doet.
Bij pijn of ongemak is ons advies dan ook om de waist trainer niet meer om te doen totdat het duidelijk is hoe/waardoor de pijn veroorzaakt wordt.
Het kan dat een waist trainer te strak is aangeschaft, maar het kan ook dat jij langzamer dient op te bouwen met het dragen hiervan.
Wat het geval ook is blijft het een feit dat het dragen van een waist nooit pijn hoort te doen of ongemak hoort te veroorzaken.


HOE WEET IK OF MIJN WAIST TRAINER GOED PAST?

First hooks1

Bij aanschaf hoort jouw waist trainer met enige moeite te sluiten in de eerste rij haakjes.
Sluit deze met gemak in de derde rij haakjes dan is jouw waist trainer te groot aangeschaft.
Een waist trainer is 3 maal te verkleinen, dus als jij centimeters verliest in het buik en taillegebied zul jij jouw waist trainer vervolgens gaan dragen in de tweede en derde rij haakjes.
MAAT OPMETEN MET EEN MEETLINT
 • Meet jouw taille op het meest smalle punt (1 centimeter boven de navel).

  - Doe dit niet te strak, maar ook niet te losjes.
  - Bekijk op de maattabel welke waist trainer het beste zal aansluiten.
  - Als de maat die jij doorgaans draagt teveel afwijkt van de aangegeven maat op onze maattabel volg dan onderstaand advies.

  (Voorbeeld: Als jij doorgaans maat M draagt en de tabel aangeeft dat jij maat 2XL dient aan te schaffen is ons advies om maat M aan te houden en hooguit 1 maat groter te bestellen.
  De tabel kan en mag 1 maat schelen met de maat die jij doorgaans draagt, maar bij 2 of meer maten is jouw eigen kledingmaat leidend.


Latex Waist Trainer 25 Baleinen heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items